Echt natuurlijke en biologische cosmetica, maar dan anders

person Posted By: Up To Do Good

Bij Up To Do Good kun je terecht voor al je verzorgingsproducten. We verkopen meerdere merken en uiteraard allemaal goed gemaakt. Een van onze merken is het Zwitserse merk Dr. Hauschka.

Bij Dr. Hauschka vind je geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Je vindt er ook geen siliconen, of minerale oliën. Dr. Hauschka is puur natuur en dus veel meer dan alleen een mooi logo. Het is een ode aan onze kosmos. Alle ingrediënten die in de producten worden gebruikt zijn speciaal geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt.

De producten ondersteunen je huid zichzelf te verzorgen en te regenereren. Dr. Hauschka verzorgt de schoonheid van binnen en daarmee ook van buiten. Alle producten van Dr. Hauschka worden met de hand samengesteld en zijn van een hele goede kwaliteit. Met verlepte kruiden maak je natuurlijk geen hoogwaardige, natuurlijke cosmetica. Daarom worden alle grondstoffen uiterst zorgvuldig geselecteerd. Omdat Dr. Hauschka een stichting is, hoeft er geen rekening te worden gehouden met hoge marges en winst. Alle aandacht ligt daarom op de maatschappij en de natuurlijke omgeving. Dat is natuurlijk een groot voordeel!

“Clean beauty, clean conscience”

Uiteraard worden er geen proefdieren gebruikt bij de totstandkoming van de cosmetica. En wat wij bij Up To Do Good ook superbelangrijk vinden: Dr. Hauschka denkt niet alleen aan jou. Een goede relatie met de boeren in Ethiopië vinden ze net zo belangrijk. Er is volop respect en aandacht voor de natuur en ook voor het met elkaar samenleven en werken. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password