Frontier Awards 2020

person Posted By: Up To Do Good

Up To Do Good is genomineerd voor de Frontier Awards. Deze nominatie is een erkenning van het allerbeste op het gebied van innovatie en creativiteit binnen de reisbranche. Het is een eer om één ​​van de genomineerden te zijn en wij zijn erg blij met deze waardering.

Wij maken deel uit van het Sustainability Initiative of the Year category, wat heel passend is voor waar ons merk voor staat. Dit komt door het feit dat wij werken met merken die goede doelen steunen, eerlijke lonen bieden aan vrouwen in ontwikkelingslanden, en gerecyclede materialen gebruiken. Daarnaast doneert Up To Do Good op haar beurt ook een deel van de opbrengst aan goede doelen. Kortom, wij doen er alles aan om goed te doen in de retailbranche wat we samen doen met onze klanten doordat zij kiezen voor duurzame producten.

De Frontier Awards zijn gericht op de reis-detailhandel, omdat ze geloven dat de innovatie en toewijding die wordt getoond het herstel zal zijn dat deze industrie nodig heeft. Ons motto is: be good, do good, feel good, wat hun missie perfect omarmt. Wij zijn trots op ons concept en de doelen die wij nastreven. Het is extra bijzonder dat wij genomineerd zijn, aangezien wij dit jaar pas met ons concept zijn gestart!

We are in business to do good. With your purchase you give back to nature & society.

Thank you,

Team Up To Do Good

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password