Hoera, Up To Do Good is weer geopend!

person Posted By: Up To Do Good

En wat zijn we blij jou weer als klant te mogen ontvangen. We willen je namelijk graag inspireren goed te doen, want samen kunnen we de wereld mooier én beter maken!

Nu we het ergste (hopelijk!) van corona achter de rug hebben, trekt het langzaam weer aan. Na maanden afwachten en hopen, is het dagelijks leven eindelijk weer een klein beetje normaal! Het wordt weer steeds drukker op Schiphol Plaza en de winkels zijn weer open. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Safety first!

Want na een lange tijd binnen te hebben gezeten, komen we nu naar buiten met extra veel energie. En natuurlijk ook een extra drive om een steentje bij te dragen. Je bent dan ook van harte welkom in onze heropende winkel en onze webshop (maar die was natuurlijk altijd al open). Uiteraard geldt ten allen tijden: de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. Daarom hanteren we in onze conceptstore op Schiphol Plaza uiteraard de geldende 1,5 meter afstand regel en werken onze winkelmedewerkers éxtra hygiënisch. Zij wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.

Eigen label

In tijden van quarantaine hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Zo hebben we hard gewerkt aan een uitbreiding van de collectie, die je bij ons zowel online als in de winkel kunt kopen. Zo verkopen we nu ook t-shirts, kussens en beauty- en verzorgingsproducten van ons eigen label Up To Do Good. Deze t-shirts zijn gemaakt van katoen dat 100% afkomstig is van de biologische katoenteelt en de polyester is vervaardigd van gerecycled polyester. Op het shirt staat ons logo, want dat is ook precies wat je doet als je ons shirt koopt: goed! Alle opbrengsten van de verkoop gaan namelijk naar de voedselbanken.

Wil je jezelf of iemand anders verwennen? Kijk dan eens bij de verzorgende producten van het eigen merk Up To Do Good. Deze fairtrade producten ruiken heerlijk en reinigen en verzorgen je huid op een natuurlijke manier. En het mooie is: alle ingrediënten dragen bij aan een verbetering van de levens- en werkomstandigheden van de boeren die de ingrediënten produceren.

Expositie UP TO DO GOOD Planq & Thirza Schaap

Inspirerende exposities

In onze winkel op Schiphol kun je ook terecht voor een bezoek aan een van de wisselende exposities. Dit zijn stuk voor stuk mooie initiatieven op het gebied van duurzaamheid, design en kunst en het thema is altijd gerelateerd aan één van de 17 duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. Studio Planq en Thirza Schaap bijten het spits af. Studio Planq is opgericht door twee broers met gevoel voor design. Zij hebben als ingenieurs onwijs veel kennis van materialen. Samen met hun passie voor het milieu creëren zij interieurs, lifestyle producten en meubels met gebruikte materialen.

De Amsterdamse fotografe Thirza Schaap verhuisde in 2012 naar Kaapstad en zag daar de enorme hoeveelheden plastic op het strand en besloot daar iets mee te doen. Zij begon het kunstproject “Plastic Ocean”. Elke dag verzamelt zij plastic en gebruikt dit om prachtige sculpturen te maken die zij tegen een pastelkleurige achtergrond fotografeert. Daarmee wil ze bewustzijn creëren en verandering teweegbrengen. Bij Up To Do Good is een deel van haar prachtige werk te bewonderen en te kopen!

We’re up to do good

Graag verwelkomen wij jullie in onze heropende conceptstore op Schiphol Plaza en op het online platform van Up To Do Good! Ready to do some good? Kom dan zeker een keer langs en help ons de impact zo groot mogelijk te maken. 

Stay safe & be good!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password