My Mask by Carole Baijings for Up To Do Good

person Posted By: Up To Do Good

Up To Do Good is een nieuw merk dat graag goed wil doen. Onze missie is simpel; producten verkopen die tijdloos en duurzaam zijn en die onze wereld groener en eerlijker maken. Een groot deel van de opbrengsten uit verkoop worden gedoneerd aan goede doelen en initiatieven zoals o.a. de Voedselbank, Human Rights Watch en MAX foundation. Met je aankoop steun je dus direct onze natuur en samenleving.

De oprichters, Esther Blaffert en Paulien de Vries, ook eigenaren van de HAY stores en hayonlinewinkel.com, hebben Carole Baijings gevraagd om de eerste producten van hun private label te ontwerpen.

My Mask

Voor het ontwerpen van ‘My Mask’ is Carole Baijings begonnen met het bestuderen van verschillende huidskleuren, van licht naar donker. Omdat zij een colorist is, vond ze het interessant om te bekijken hoe een mondkapje - net als je kleding - je mooier kan maken. In dit geval door het accentueren van je huid, haar en ogen. Zij heeft gekozen voor vijf kleuren waarbij het effect het mooist is: Rose, Rust, Olive, Anthracite en Sky. Deze kleuren kun je ook heel goed mixen bij wat je aanhebt.

My Mask by Carole Baijings for Up To Do Good

‘My Mask’ is uitgevoerd in GOTS gecertificeerde satijn katoen en elastiek gemaakt van natuurlijk rubber met katoen. Beide zijn speciaal op kleur geverfd. De maskers worden in Nederland gemaakt. Ze komen in verschillende maten om te zorgen dat ze perfect om je gezicht passen.

My Mask Mist

Bij ‘My Mask’ hoort de ‘My Mask Mist’. Een spray die Carole in samenwerking met een geurjockey heeft ontwikkeld in twee verschillende geuren die zorgen dat je beter beschermd bent tegen het virus.
De ‘Mask Mist’ fragrance bestaat uit biologische etherische oliën. De oliën hebben een bewezen antivirale en antibacteriële werking. Door de My Mask Mist op de buitenkant van je masker te sprayen voordat je deze opzet, ben je beter beschermd.

Mask Mist - Carole Baijings voor Up To Do Good

De geur ‘Sweet Citrus’ geeft je een positieve boost en maakt je energieker door de bestanddelen lemongrass en citronella. ‘Gentle Bloom’ is rustgevend en relaxend door lavendel, damask roos en calamus. De ‘Mist’ komt in verstuivers van 30 ml en 50 ml zodat je ze makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Zolang je de geur ruikt werkt deze! Anders opnieuw sprayen...

The Colour Cotton Collectie wordt binnenkort uitgebreid met ‘My Pouch’ en ‘My Tote’ die gemaakt zijn van hetzelfde katoen zodat deze mooi bij je masker passen. ‘My Tote’ is een soort “kleurdoos”: als je erin kijkt zie je alle vijf de kleuren van de maskers. De tas is aan twee kanten draagbaar dus heel goed aan te passen aan je outfit!

Het doel van Up To Do Good is duurzame producten te ontwikkelen ontworpen door topdesigners die voor een betaalbare prijs beschikbaar zijn voor het grote publiek. De opbrengst van ‘Colour Cotton Collection’ gaat naar Human Rights Watch, wat het aan alle kanten een mooi product maakt.

Shop nu My Mask en My Mask Mist.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password